OCENÍTE

 

timex

dis

Bezpečí
Oficiální distribuce výrobce
 


servis

Servis
Originální záruční list
Autorizovaný servis výrobce


dis

Česká dokumentace
Český návod a záruční list
 

 Odesíláme každý den

čpglsppl

 

DOPORUČUJEME







Certifikace

Naše společnost je založena dle českého práva a splňuje veškeré zákonné požadavky pro podnikání v tomto oboru. Dokladem naší kompetence je i více než dvacetiletá tradice na našem trhu.

Téměř u všech produktů  je společnost autorizována jako prodejce nebo distributor celé řady produktů a značek. Pro některé značky vykonává naše společnost statut zastoupení značky pro ČR, pro některé zastupujeme i v rámci SR. U většiny produktů je naše společnost certifikována jako autorizovaný prodejce v ČR, pokud tento status je u nás zaveden. Hlavní výhodou uvedených skutečností je garance pro zákazníky, že kupují prověřené a spolehlivé produkty se zajištěným servisem.

Pro řadu značek je naše společnost také garantem zajišťujícím servisní služby a to záruční i pozáruční. Pro značku hodinek Suunto realizujeme jako servisní centrum servis sportovních hodinek zákazníků z České republiky, Polska, Německa a Francie.

Ochrana osobních údajů.

Společnost H.S.H Sport s.r.o. je registrovaná Úřadem pro ochranu osobních údajů pod číslem 00032371. Více informací o ochraně osobních údajů najdete v tomto článku.

Ochranná známka „Zelený bod" vyjadřuje, že za obal byl uhrazen poplatek do národního systému pro
nakládání s obaly a obalovými odpady, který byl vybudován na zásadách stanovených Evropskou Směrnicí č. 94/62 a
souvisejícím národním právním předpisem.

 

Zelený bodZelený bod

Nakládání s obaly

Společnost H.S.H Sport s.r.o. tímto prohlašuje, že za všechny obaly a balené výrobky, které uvádí na trh nebo do oběhu v České republice, byl na základě smlouvy o sdruženém plnění uhrazen poplatek (odměna) za zajištění zpětného odběru a využití obalového odpadu společnosti EKO-KOM, a.s., pod identifikačním číslem EK-F00027553. 

Za všechny obaly a balené výrobky, které teprve budou uvedeny na trh či do oběhu, je poplatek řádně uhrazen společnosti EKO-KOM, a.s. v souladu se smlouvou o sdruženém plnění.

Poznámka:

Společnost H.S.H Sport prohlašuje, že pro balení zboží zasílané zákazníkům užívá v maximální míře již použité obaly a výplňové materiály. 

Nakládání s elektronickým odpadem

Společnost H.S.H Sport s.r.o. prohlašuje, že je klientem společnosti REMA Systém, zajišťujícím odběr elektroodpadu.