OCENÍTE

 

timex

dis

Bezpečí
Oficiální distribuce výrobce
 


servis

Servis
Originální záruční list
Autorizovaný servis výrobce


dis

Česká dokumentace
Český návod a záruční list
 

 Odesíláme každý den

čpglsppl

 

DOPORUČUJEME







Opravy Timex

Prodejní služby

H.S.H Sport poskytuje v obou provozovnách k zakoupeným i doneseným hodinkám prodejní služby (vložení / výměna baterie, zkrácení a výměna řemínků). 

Reklamace

Reklamace a záruční opravy hodinek Timex směřujte k nám, pokud jste je zakoupili v našich obchodech nebo na našich eshopech. Pokud jste hodinky pořídili u jiného prodejce, můžete závadu reklamovat u svého prodejce, nebo je zaslat záručnímu servisu dle záručního listu.

Opravy hodinek.

Na hodinářský servis H.S.H Sport se můžete obrátit s pozáruční opravou hodinek Timex. Naše pracoviště je vybaveno pro opravy mechanických částí i elektroniky hodinek, pokud výrobce poskytuje náhradní díly. 

Výměny řemínků.

V případě látkových a kožených řemínků je z estetických a hygienických důvodů vhodné řemínky k hodinkám častěji měnit. Rovněž při koupi nových hodinek můžete požádat o dokoupení či výměnu řemínku tak, aby hodinky lépe vyhovovaly vašim požadavkům na materiál a barvu. Silikonové řemínky mají dobré hygienické parametry, ale i o ty je důležité pečovat podle požadavku výrobce.

Vlastníme rozsáhlý sklad řemínků v němž dokážeme zpravidla nalézt buď originální řemínky, nebo u typů které se již delší dobu nevyrábí řemínky náhradní. Běžné řemínky vám vyměníme přímo na prodejně. V druhém případě řemínek hledáme v našem skladu nebo objednáme u výrobce.  

baterie

Výměna baterie

Nejběžnější problém, se kterým se u hodinek můžete setkat, je vybitá baterie. Protože všechny kvalitní hodinky jsou vodotěsné, je vhodné při výměně baterie pro zachování vodotěsnosti používat profesionální vybavení, Proto nabízíme kompletní výměnu baterie včetně přetěsnění na certifikovaném zařízení prostřednictvím naší firmy. Tato služba se vztahuje i na modely s uživatelsky přístupnou baterií, protože i v tomto případě se vyplatí investovat za kontrolu vodotěsnosti a předejít tak poškození hodinek.

Vodotěsnost. 

Nejčastější (často neopravitelné) závady elektronických hodinek bývají způsobeny vniknutím vody a následnou zjevnou či skrytou korozí. Proto je důležité věnovat vdodotěsnosti pozornost a v návodu si ověřit, zda model dovoluje manipulovat tlačítky ve vodě.

Na požádání provádíme přetěsnění hodinek a provádíme ověření vodotěsnosti pomocí certifikovaného vakuového přístroje. Ověření vodotěsnosti probíhá po stanovenou dobu podle typu hodinek a míry voděodolnosti. 

Kontakt na servisní střediska:

Kontakty H.S.H Sport s.r.o. +

 
Office H.S.H Sport

přepojí na další oddělení

☎ 224 827 443
☎ 251 513 035
✉ sport@hshsport.cz

Expedice e-shopu þ
(všechny produkty)


☎ 224 912 163
✉ expedice@hshsport.cz

Servis 
a helpdesk Ɔ
SUUNTO 


☎ 257 310 911
✉ servis@hsh.cz
 
Prodejna hodinek Ÿ 
a sportovních potřeb

☎ 222 210 288

Prodejna šachů d
a společenských her


☎ 257 310 910
✉ info@spolecenske-hry.cz
 

Servis Ɔ
ostatní značky


☎ 224 919 152
servis@hshsport.cz 
Otevírací doba:   pondělí až pátek, 9:00 až 18:00 h.

ADRESY

Prodejna H.S.H Sport

Pivovarská 13, 150 00 Praha 5 Smíchov.

Expedice e-shopu (posílání balíků)

Pivovarská 13, 150 00 Praha 5 Smíchov.

Centrála (vedení firmy)

Nádražní 42/82, 150 00 Praha 5 Smíchov.

Jak se k nám dostanete?

  • Automobilem necelý 1 km od Pražského okruhu i vnitřního městského okruhu (např. sjezdy mezi tunely Strahovský tunel / Mrázovka).
  • Od Obchodního centra Nový Smíchov 550m, nebo 1 stanice tramvaje od stanice Anděl (linka 4, 5, 12, 20). Po vystoupení přejdete ulici Nádražní a jste v Pivovarské.
  • Od Metra B st. Anděl, 240m. Vyjděte výstupem na Knížecí a pokračuje na křižovatku Nádražní a Pivovarská.
  • Od Stanice tramvaje Na Knížecí linek 4, 5, 12, 20 a autobusu 901 a 907. Ulice Pivovarská je přímo proti stanici tramvaje (ve směru Smíchovské Nádraží)
  • Od autobusového nádraží Na Knížecí a stanice tramvají č. 7 a 21 (240m): Vydejte se směrem k Nádražní ulici, přejděte ji + několi kroků doprava a zahněte vlevo. +
hsh hsh