OCENÍTE

 

timex

dis

Bezpečí
Oficiální distribuce výrobce
 


servis

Servis
Originální záruční list
Autorizovaný servis výrobce


dis

Česká dokumentace
Český návod a záruční list
 

 Odesíláme každý den

čpglsppl

 

DOPORUČUJEME






Domů - přehled kategorií KVALITNÍ MĚŘENÍ ČASU S TRADICÍ OD ROKU 1854

Kupte si hodinky u oficiálního prodejce hodinek TIMEX

Vyberte si ze stovek různých modelů svěžích modelových řad pánských, dámských a dětských hodinek Timex, jedné z nejproslulejších značek hodinek a módních doplňků. Značky kombinující tradicí a moderní styl, vysokou kvalitu a dobrou cenu.

Kdokoli, kdo má hodně peněz, si může koupit drahé hodinky, ale Timex má jedinečnou vazbu k osobní a pop-kulturní nostalgii a sentimentální hodnotě.

Od svého založení v roce 1854 poskytla společnost Timex vysoce kvalitní hodinky za ceny dostupné prakticky všem. Kromě výroby hodinek své vlastní ikonické značky Timex, dodává hodinky řady dalších známých značek, od mladé francouzské firmy Opex až po zavedené luxusní designérské hodinky jako Versace.

Pořite si elegantní ručičkové chytré hodinky Metropolitan+® s fitness funkcemi pro sledování denních aktivit přímo na hodinkách. Je-li vám blízký sportovní styl, prohlédněte si TIMEX Ironmann®. Vyberte si modely určené pro běžce s měřením mezičasů a dalšími funkcemi. V přírodě vám budopu slušet outdoorově laděné TIMEX Expedition®. Nebo se nechte se oslovit nadčasovými modely Waterbury, svěže barevnými Weekender, městskou klasikou Originals a Classic

Timex Ironman

V roce 1984 společnost Timex spolupracovala s předními sportovci na konstrukci hodinek Timex Triathlon a vytvořila základ jedněch z nejoblíbenějších hodinek. V roce 1986 jsou hodinky již pod novým názvem a přibývá vodotěsnost na 100m. Prodej nových hodinek rychle rostl; ačkoli oba modely pokračovaly a byly řadu let ve výrobě společně, prodeje Ironmanu výrazně převyšovaly tržby starších hodinek Triathlon. Hodinky Ironman mají čas, stopky, časovač a tři alarmy. První generace hodinek Ironman byla běžně používána v armádě a policii. O něco menší dámské modely vznikly tentýž rok. Původní Triathlon z roku 1984 a Ironman z roku 1986 zůstaly ve výrobě až do roku 1991, kdy se objevila první z mnoha inovací designu. Tato verze Timex Ironman je nyní známá mezi sběrateli hodinek jako Iron Man "Pre Indiglo". Celokovová verze Ironmana byla vytvořena na počátku roku 2000. Vyznačuje se pochromovaným mosazným pouzdrem. V roce 1992 dostaly hodinky Ironman výraznou technologickou inovaci s novou technologií elektroluminiscenčního osvětlení Indiglo. Na rozdíl od předchozího osvětlení vycházejícího nerovnoměrně z jednoho místa, nová technologie osvěcuje ciferník naprosto rovnoměrně a výrazně. V roce 1996 TIMEX vyvinul reflexní modrozelené nebo "celodenní Indiglo" nejen pro hodinky Ironman, ale i další modely. Od té doby ji přijaly rovněž i další značky hodinek. Za poznámku stojí, že Timex Ironman nosil na počátku prezidentské kariéry i prezident Bill Clinton. Timex Ironman je i nadále nejprodávanější a stále inovovanou modelovou řadou Timex.

Timex Expedition

Expedition jsou robustní a přitom stylové hodinky. Konstruované jsou tak, aby byly mimořádně odolné proti nárazům a povětrnostním vlivům a jsou ideální pro turisty, lyžaře a další outdoorové sportovce a dobrodruhy. Na výběr máte jak analogové, tak digitální modely. Pouzdra jsou většinou vytvarována z tvrzené umělé pryskyřice nebo litá z vysoce kvalitní oceli. Některé modely mají chronografy, sportovní funkce jako stopky s mezičasy, počítadla kol, alarmy a další.

Timex Waterbury

Pokud jste dáváte přednost sportovním a současně velice elegantním hodinkám, je těžké porazit Timex Waterbury y hlediska estetiky a příjemné ceny.

Timex Weekender

Nic neztělesňuje nenáročný styl, jako Timex Weekender , analogové hodinky pro volný čas. Čisté číselníky s jednoduchými ciframi zdůrazňují jemný klasický design. Kolekce jsou známy úžasnou všestranností a nadčasovým stylem. Atraktivní inovací je vybavení speciálním zámkem, který usnadňuje rychlé vyměňování řemínků. Díky tomu si můžete přizpůsobit hodinky příležitosti nebo oblečení. Řemínky jsou z kožené, nebo nylonové – jednobarevné, nebo vzorované.

Timex Originals

Hodinky, které zasluhují pozornost. Jsou oblíbené pro každodenní nošení a v kanceláři. Většina má osvětlení Indiglo, které pomáhá při kontrole času ve tmě. Od chvíle, kdy se hodinky Timex přesunuly z kapsy na zápěstí, podílely se na tvorbě hodinářské klasiky. Avšak design „Originals" je klasický i jedinečný. Sami zažijete, proč si tyto hodinky, s jejich jednoduchým, odvážným analogovým číselníkem, zachovávají svou popularitu.

City

Timex City jsou kolekcí městských hodinek. Z části s jednoduchými, typicky lehce zaoblenými tvary „lunety", která harmonicky ohraničuje ciferník. Některé modely jsou v elegantním stylu technického retra s výraznými prvky ciferníku a osvětlením Indiglo. Design hodinek se trochu podobá modelům Weekender, avšak kolekce obsahuje i formální hodinky ostřejších linií s kovovými řemínky.

Classic

Jak název napovídá, kolekce Classic, obsahují modelové řady klasických designů. Najdete zde i vybrané modely ostatních kolekcí.

Kompas

Modely robustních sportovních hodinek s výraznými ciferníkem a kompasem. V této skupině jsou rovněž speciální jachtařské modely.